Strafrecht

Wordt u als ondernemer of instelling geconfronteerd met een strafrechtelijk onderzoek? Dan is juridische bijstand onontbeerlijk. Wij zijn in zulke gevallen uw aangewezen partner. Holla Advocaten heeft namelijk veel kennis opgedaan in het bedrijfsjuridisch strafrecht oftewel het ondernemingsstrafrecht.

Juridische bijstand

Onze bijstand is niet beperkt tot de verdediging tijdens de rechtszitting, maar bestaat uit een intensieve begeleiding tijdens het gehele traject. Deze begeleiding begint bij voorkeur al op het moment dat er rekening wordt gehouden met een strafrechtelijk onderzoek. Wij kunnen u dan vroegtijdig adviseren en voorlichten over wat u allemaal te wachten staat, u voorbereiden op de verhoren, met u inventariseren welk ontlastend materiaal er beschikbaar is en samen met u de strategie bepalen.

Wij hebben niet alleen kennis en ervaring op het gebied van het klassieke strafrecht, maar vooral ook op het gebied van onder andere fraude, economische wetten en milieuwetten. Als dat nodig is werken wij graag samen met andere deskundigen, zoals belastingadviseurs, accountants, milieudeskundigen en psychologen.

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?