Internationaal

Strategische alliantie Holla, TLT & GSJ

Dat recht niet ophoudt bij landsgrenzen is algemeen bekend. Bij Holla legal & tax begrijpen we dat de wereld groter is dan onze regio. Wij weten dat mondiale ontwikkelingen direct invloed hebben op een organisatie, voor zowel lokaal als internationaal opererende bedrijven. Dankzij onze sterke wortels in het Nederlandse bedrijfsleven weten de specialisten van Holla wat er speelt bij onze cliënten. Dit plaatsen wij vervolgens in een groter, internationaal verband. Wij noemen dit Local Hearts, Global Minds.

Onze cliënten en wijzelf merken dat grensoverschrijdend juridisch advies steeds relevanter wordt. Wij hebben ons daarom tot doel gesteld een strategische alliantie van gelijkgestemde advocatenkantoren binnen Europa, Noord-Amerika en India te creëren. Zo kunnen wij onze cliënten naadloos adviseren bij al hun juridische zaken, ongeacht of ze een nationaal of een internationaal karakter hebben.

De eerste stappen richting deze internationale alliantie zijn inmiddels een feit. In juni 2020 gingen wij een strategische samenwerking aan met TLT LLP in het Verenigd Koninkrijk. In januari 2021 sloot het Belgische advocatenkantoor GSJ advocaten zich hierbij aan. Het verband met onze partnerkantoren stelt ons in staat om internationaal opererende Nederlandse, Belgische en Angelsaksische organisaties beter te bedienen. De strategische samenwerking is bovendien gericht op het delen van kennis, expertise en innovatie.

Onze partnerkantoren

TLT Solicitors

Het Britse TLT telt ongeveer 1.200 medewerkers en biedt vanuit zeven vestigingen juridisch advies aan bedrijven en overheden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. TLT heeft zowel in de publieke als private sector een sterke positie opgebouwd. De kennis en expertise en klantenkring van het Britse kantoor sluiten nauw aan bij die van Holla legal & tax.

GSJ advocaten

GSJ is een full-service advocatenkantoor opgericht in 1985 en gevestigd in Antwerpen. Het is een toonaangevend advocatenkantoor op de binnenlandse markt. Het team van 18 partners en 58 advocaten is gespecialiseerd in sectoren als het bankwezen en verzekeringen, vastgoed, detailhandel, industrie, de publieke sector, het onderwijs en de gezondheidszorg. Zowel in de publieke als private sector heeft GSJ een sterke positie opgebouwd.