(T)huiswerk voor werkgevers

Een all-in product om thuiswerken te faciliteren

Steeds meer werknemers hebben de wens om op structurele basis één of meerdere dagen vanuit huis te werken. Indien u als werkgever hieraan tegemoet kan en wil komen, dan is het van belang om een goed beleid te hanteren.

Voor u als werkgever leidt het faciliteren van (veilig) thuiswerken in die zin dan ook tot zogenaamd ‘huiswerk’. Het thuiswerken brengt namelijk niet alleen een verandering in de dagelijkse praktijk van uw onderneming met zich mee, maar u wordt ook geconfronteerd met zaken als Arbowet- en regelgeving rond de thuiswerkplek, inkleuring van de zorgplicht voor deze werkplek, fiscale vergoedingen, privacy en informatiebeveiliging. Om u op al deze aspecten te ontzorgen, bieden wij het all-in product “(T)huiswerk voor werkgevers” aan.

(T)huiswerk voor werkgevers bestaat uit:

  • Een thuiswerkregeling op maat: de regeling is toegespitst op uw organisatie en informeert uw werknemers over de rechten en plichten bij thuiswerken.
  • Een thuiswerkovereenkomst: een format voor de individuele afspraken over thuiswerken die u als werkgever maakt met uw werknemer.
  • Twee uur aanvullend juridisch advies: voor vragen over of aanpassingen van de thuiswerkregeling en/of thuiswerkovereenkomst.
  • Handleiding thuiswerken: belangrijke (achtergrond)informatie voor u als werkgever over thuiswerken en de keuzes die daarbij kunnen of moeten worden gemaakt.

Heeft u interesse in dit (t)huiswerkpakket? Vul dan nu direct geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op