Holla legal & tax

Uw juridische business partner

Bekijk expertises

Over Holla

Local Hearts Global Minds

Bij Holla staan wij voor een lokale betrokkenheid in een mondiale maatschappij. Dit betekent dat wij betrokken en dichtbij onze cliënten staan en ze adviseren met een ambitieuze instelling waarbij wij over landsgrenzen heen kijken.

Dat noemen wij Local Hearts Global Minds

Persoonlijk aanspreekpunt, vertrouwd gezicht

We lossen uw problemen op of voorkomen dat u ze krijgt. Onze advocaten zijn specialisten, werken nauw samen en maken gebruik van elkaars kennis en expertise. We zijn pas tevreden als zaken tot een goed einde zijn gebracht. Óf zijn voorkomen. Daarvoor bundelen we met passie onze krachten.

Omdat geen twee zaken hetzelfde zijn, is expertise nodig, kennis en ervaring. De advocaten van Holla bundelen kennis en ervaring in de meest uiteenlopende rechtsgebieden. U krijgt de specialist die u het beste kan helpen, een persoonlijk aanspreekpunt. Een vertrouwd gezicht die uw zorgen uit handen neemt. Of u nu ondernemer, voorzitter, specialist, leidinggevende of gewoon mens bent.

Bedrijfsinformatie

Holla legal & tax is een handelsnaam van Holla N.V., ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te ’s-Hertogenbosch.

Statutair gevestigd: Stationsplein 101, 5211 BM, ‘s-Hertogenbosch

KvK-nummer: 17214709

BTW-nummer: NL.8187.22.290.B.01

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure