Nieuws

Michiel Mak wordt nieuwe managing director bij Holla legal & tax

Gepubliceerd op 9 jan. 2024

Michiel Mak

Vanaf januari 2024 treedt Michiel Mak aan als nieuwe managing director bij Holla legal & tax. Michiel zal met managing partner Robert Gebel en managing partner finance Luuk Jonker het Dagelijks Bestuur van het advocatenkantoor gaan vormen.

Michiel is de afgelopen jaren werkzaam geweest als Director a.i. Talent & Operations bij Deloitte Legal en was daarvoor in diverse functies bijna 15 jaar werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn nieuwe functie als managing director bij Holla kenmerkt zich door de nadruk op change management en strategieontwikkeling. Robert: “Bij Holla hebben we leiderschap, talentontwikkeling en innovatie hoog op de agenda staan. Michiel heeft een analytische en pragmatische houding richting de organisatie en begrijpt de impact van verandering op mens en organisatie.”

Binnen Holla wordt Michiel onder andere verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van veranderingsinitiatieven. Luuk: “We zochten een managing director die aan de ene kant mensgericht en verbindend opereert, en aan de andere kant gericht is op groei, innovatie en het ontwikkelen van een concurrentievoordeel. We verwachten met Michiel deze gewenste managing director binnengehaald te hebben.”

Michiel over zijn nieuwe functie: “Holla staat bekend als een inhoudelijk sterk en pragmatisch kantoor. De omvang maakt mogelijk dat het hoogwaardige zakelijke dienstverlening kan combineren met een hoge mate van persoonlijke aandacht, voor zowel klanten als collega’s. Deze reputatie is niet alleen gebaseerd op een rijk verleden, maar wordt elke dag opnieuw verdiend door de werkwijze van de gedreven – en simpelweg leuke – mensen die ik aantrof. Met daarbij de krachtige positionering in de markt (vanuit de Local Hearts & Global Minds gedachte) is Holla in alle opzichten een prachtig kantoor dat goed bij mij past. Ik ben dan ook trots daar deel van uit te mogen gaan maken en kijk uit naar de volgende stappen die we gaan zetten op gebied van praktijk en organisatie.”

Holla legal & tax is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Vier jaar geleden bestond het advocatenkantoor nog uit 47 advocaten, inmiddels zijn dat er 82. Dit is een groei van 74,5 procent. Deze sterke groei is het gevolg van het uitbreiden en verdiepen van het aantal specialisaties, een grote arbeidsmarktcampagne met meer focus op de Randstad en het aangaan van internationale allianties. Met zijn medebestuurders zal Michiel verder werken aan het ‘future-proof’’ maken van Holla.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief