Nieuws

Holla partner van de Special Olympics Nationale Spelen 2024

Gepubliceerd op 24 mrt. 2023

230323 SONS Breda Tilburg 56
Op 23 maart 2023 presenteerde de Stichting Special Olympics Nationale Spelen Breda en Tilburg 2024 haar nieuwe huisstijl in Safaripark Beekse Bergen. Onder toeziend oog van haar G-ambassadeurs werd er vooruitgeblikt op de Nationale Spelen in juni 2024 en werden diverse (partner)contracten getekend. Reinoud van Oeijen en Alissa van Tongerloo waren namens Holla aanwezig. Uiteraard zijn wij als Holla zeer trots dat wij één van de partners mogen zijn!

Special Olympics

De Special Olympics Nationale Spelen is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland en wordt georganiseerd onder toezicht van Special Olympics Nederland. Deze organisatie maakt deel uit van een wereldwijde beweging in meer dan 190 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

Changing lives, changing attitudes

De Special Olympics Nationale Spelen wordt iedere twee jaar roulerend door Nederland georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Op 14, 15 en 16 juni 2024 vindt dit bijzondere evenement plaats in Breda en Tilburg. Er doen meer dan 2.500 sporters mee, in 21 takken van sport. De centrale thema’s van het evenement zijn: talent, sport en inclusie. Safaripark Beekse Bergen zal tegen die tijd omgedoopt worden tot het Special Olympics Dorp waar alle sporters en begeleiders zullen verblijven.

Partner

De provincie Noord-Brabant en de gemeenten Tilburg en Breda zijn als founding partners gecommitteerd aan de Special Olympics Nationale Spelen. Tijdens de bijeenkomst presenteerde de organisatie nog eens 8 nieuwe partners, waaronder dus Holla legal & tax. De aanwezige G-ambassadeurs van het evenement zijn trots dat hun evenement nu weer een stapje dichterbij komt en tekenden voor elk partnercontract een “Certificaat van Goedkeuring” om de samenwerking te bekrachtigen.   Op de foto bij dit bericht staan Alissa en Reinoud met een G-ambassadeur. Fotograaf is Toin Damen/013sporT.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief