Hulp bij letselschade in Den Bosch

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een advocaat voor kwesties rondom letselschade in Den Bosch, Eindhoven of Utrecht? Een expert uit het team van Holla legal & tax biedt u graag bijstand aan. Wanneer u letselschade heeft opgelopen, bijvoorbeeld na een ongeluk, kan het lastig zijn om te weten waar u aan toe bent. Onze specialist geeft u gedegen advies en stelt voor u vast of u recht heeft op een schadevergoeding. Daarnaast onderhoudt onze advocaat het contact met de verzekeraar van de tegenpartij en berekenen zij de hoogte van uw schadevergoeding.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Hoe zijn wij u van dienst bij letselschade?

Wanneer u onverhoopt letselschade heeft opgelopen, wilt u zich natuurlijk zo veel mogelijk richten op uw herstel. Daarom ontzorgen onze ervaren advocaten u zoveel mogelijk tijdens het verloop van uw letselschadezaak. Onze specialisten hebben veel ervaring en kennis binnen dit veld en kunnen u dus in uiteenlopende situaties juridisch advies aanbieden. Of het nu gaat om een bedrijfsongeval, verkeersongevallen of medische fouten, onze specialisten zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Dit doen ze door bijvoorbeeld samen te werken met een specialist op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheid. Bovendien worden de kosten van uw letselschadezaak in veel gevallen door de overheid gedekt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op met een van onze letselschadeadvocaten in Den Bosch, Utrecht of Eindhoven. Aan de hand van de details van uw letselschadezaak voorzien zij u van passend advies. Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons kantoor bovendien altijd vrijblijvend en gratis. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons via het nummer +31 (0) 88 44 02 400.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure