Evenementen

Juridische masterclass voor financials

Masterclass Acountants website 1

Holla legal & tax introduceert vanaf het najaar 2024 een serie exclusieve kennissessies voor accountants, corporate finance specialisten, business valuators en administrateurs. Tijdens deze interactieve kennissessies delen wij graag onze juridische kennis en ervaringen die u direct in uw dagelijkse werk kunt toepassen.

Graag nodigen wij u uit voor de volgende kennissessies:

1. Donderdag 10 oktober 2024.

In de gevarenzone: de rol van de accountant van een onderneming in financiële moeilijkheden

Als een bedrijf in financiële moeilijkheden (dreigt te) komen, levert dat voor de accountant belangrijke aandachtspunten op. Welke manieren zijn er om het bedrijf financieel gezond te maken en wat is daarbij de rol van de huisaccountant? Waar ligt het omslagpunt bij het wel of niet hanteren van een continuïteitsveronderstelling? Welke informatie moet aan een curator worden verstrekt en hoe beperk je als accountant daarin je eigen (aansprakelijkheids)risico’s?

2. Donderdag 7 november 2024.
De komst van private equity bij accountantskantoren

Hierbij komt o.a. aan bod: doeleinden private equity, bijzondere aspecten van een private equity transactie in de koop- en aandeelhoudersovereenkomst, komst private equity in de accountantswereld en de do’s en don’ts.


Het programma is voor beide sessies hetzelfde:

15:00 uur ontvangst
15:30 uur kennissessie
17:00 uur borrel

Locatie

Kantoor van Holla legal & tax aan de Prof. Dr. Dorgelolaan 30 in Eindhoven.

Na iedere kennissessie ontvangt u een overzichtelijke factsheet als naslagwerk. U ontvangt tevens een certificaat van deelname. Het is niet verplicht om aan alle kennissessies deel te nemen, maar dat mag natuurlijk wel.

Deelname aan de kennissessies is kosteloos.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan hier kosteloos aan. Uiteraard zijn ook uw collega's van harte welkom. Graag individueel aanmelden.

Hopelijk treffen we elkaar tijdens onze kennissessies!