Evenementen

Holla Summer Drinks

Skyline Utrecht Holla Summer drinks

Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze zomerborrel op dinsdag 2 juli vanaf 16:00.

Vijf jaar geleden openden wij naast 's-Hertogenbosch en Eindhoven onze derde vestiging in Creative Valley, hartje Utrecht. Inmiddels zijn wij daar uit ons jasje gegroeid, en blijven we groeien.

Per 1 juni verwelkomen wij Michiel van Dijk als partner bij Holla. Michiel heeft een diepgaande expertise van het sportrecht. Zijn komst is een waardevolle toevoeging aan Holla's dienstverlening in de sportrechtsector. Door zijn werk met topatleten, sportteams en toonaangevende organisaties zoals het NOC*NSF en de KNVB heeft hij niet alleen uitgebreide kennis en ervaring, maar ook een rijk netwerk.

Om dit te vieren nodigen wij u uit voor onze zomerborrel. Hierbij verwelkomen wij ook een bijzondere gastspreker: Edith Bosch, voormalig judoka, wereldkampioene, drievoudig Olympisch medaillewinnares en winnares van Expeditie Robinson. Zij neemt ons mee in haar enerverende loopbaan en vertelt het verhaal van haar persoonlijke groei.

Wij luiden graag samen met u de start in van een mooie zomer tijdens deze feestelijke namiddag. Laat ons via onderstaand formulier weten of u hierbij aanwezig bent.

Wat: Summer Drinks

Wanneer:
dinsdag 2 juli, inloop tussen 16:00-16:30

Waar:
Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht, rooftopbar

Gastspreker: 
Edith Bosch


Aanmelden