Uw advocaat in Den Bosch, Eindhoven en Utrecht

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in de regio Den Bosch, Utrecht, Eindhoven of elders in Noord-Brabant? De specialisten van Holla legal & tax zijn u graag van dienst. Bij ons full-servicekantoor vindt u specialisten uit veel verschillende rechtsgebieden. U kunt dus voor verschillende vraagstukken terecht bij ons advocatenkantoor in Utrecht of in Noord-Brabant in Eindhoven en Den Bosch.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Onze ervaren advocaat geeft u passend advies

Tijdens rechtszaken en andere juridische kwesties betreft de zaak zelden een enkel rechtsgebied. Hoewel het dus belangrijk is om een ervaren advocaat in te schakelen, is het ook belangrijk dat deze informatie van buiten zijn of haar expertisegebied kan verkrijgen. De advocaten van ons advocatenbureau hebben uiteenlopende expertisegebieden. Uw advocaat kan dus gemakkelijk sparren met een collega uit een ander rechtsgebied van ons advocatenkantoor als dit nodig is tijdens het verloop van uw zaak. Hierdoor kunnen we u bij verschillende vraagstukken van dienst zijn en u gedegen juridisch advies aanbieden. U vindt bij ons advocatenkantoor specialisten in verschillende rechtsgebieden, zoals:

Ontdek hoe onze specialisten u van dienst kunnen zijn

Heeft u vragen voor een ervaren advocaat van ons kantoor? Maak gerust een afspraak om langs te komen bij ons advocatenkantoor in Utrecht of Noord-Brabant om juridische hulp te ontvangen. Neem contact met ons op via +31 (0) 88 44 02 400 of vul ons contactformulier in. Onze advocaten komen ook met plezier langs op uw locatie. Lees meer over de verschillende ontwikkelingen binnen ons kantoor door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure