Vooruitzien

Dat de wereld op veel vlakken snel verandert, heeft u al vaker gehoord, gelezen en ervaren. Zowel technologie, wet- en regelgeving als sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen veranderen onze maatschappij met directe invloed op uw organisatie. Dat bijbenen is voor bestuurders en ondernemers al lastig genoeg. Laat staan dat u ook nog vooruit kijkt en anticipeert op wat komen gaat.

Holla Advocaten zet jaarlijks actuele thema’s en ontwikkelingen op de agenda en bespreekt hierbij de juridische consequenties onder de noemer “Vooruitzien”. Op 11 april vindt alweer het vierde congres  plaats in Utrecht. Deze keer willen we u met het prikkelende thema ‘Business Transparency & Legal’ uitdagen om na te denken over de vraag: Hoe transparant kun / wil / moet je als organisatie zijn?

Organisaties worden steeds meer ‘gedwongen’ om transparantie te bieden over hun reilen en zeilen. Veel bedrijven zijn daar terughoudend in (concurrentie, blootleggen van zwakheden e.d.), maar zien ze ook de voordelen? Tijdens het congres belichten we beide kanten van het verhaal. Uiteraard met een kritische, juridische blik die u van Holla mag verwachten. Onder leiding van Frits Sissing, verkennen we de kaders van transparantie in het werkveld. Jeroen Smit is de keynote speaker.

Locatie: Innstyle Utrecht