Verkeersongeval

Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken in het verkeer. Hierdoor kan flinke schade ontstaan. Als verkeersdeelnemer ben je kwetsbaar, zeker als voetganger of fietser. Ongevallen waaruit letsel ontstaat komen dan ook geregeld voor en hebben ingrijpende gevolgen.

Vaak zijn bij een ongeval één of meerdere partijen betrokken en ontstaat er discussie welke partij schuld heeft aan het ongeval. Tijd voor verwerking van de impact van het ongeval en/of revalidatie is er dan niet, terwijl de schade in veel gevallen direct merkbaar is. Bijvoorbeeld omdat u medische kosten dient te maken voor uw herstel en u door het ongeval niet meer kunt werken.

De behandeling van het letselschadetraject is doorgaans een complexe en emotioneel ingrijpende procedure die ook nog eens lang kan duren. De juridische beoordeling van het ongeval, de beoordeling van uw letsel en de berekening van uw schade zijn ingewikkelde zaken. Holla legal & tax heeft jarenlange ervaring en kent alle juridische mogelijkheden en valkuilen die in zo’n traject bestaan.

Het is dan ook verstandig om u na het ongeval zo snel mogelijk te laten bijstaan door een letselschadeadvocaat. Holla legal & tax kan beoordelen of, en zo ja welke partij voor uw schade aansprakelijk is en welke informatie noodzakelijk is om de behandeling van uw kwestie zo goed mogelijk voor te bereiden. Is er bijvoorbeeld informatie van de politie nodig, dient er een ongevallenanalyse te worden uitgevoerd, of dienen er getuigen te worden gehoord? En welk letsel heeft u opgelopen, en welke financiële gevolgen heeft dit voor u?

Wij zullen al deze zaken voor u regelen. De juridische beoordeling, de behandeling en de afwikkeling van uw letselschadezaak zijn bij Holla Advocaten in deskundige en vertrouwde handen.

Heeft u een ongeval gehad en wilt u een gratis advies over uw mogelijkheden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze letselschadeadvocaten.

Ineke Paul-van Velzen

Neem contact op

Gratis advies | Binnen 2 uur contact met een advocaat (tijdens kantoortijden)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.