TLT alliantie

Sinds maart 2020 kent Holla een strategische samenwerking met het Britse advocatenkantoor TLT LLP. Vanuit tien vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten bieden Holla en TLT cliënten naadloos grensoverschrijdende juridische dienstverlening.

De strategische samenwerking stelt ons in staat om internationaal opererende Nederlandse en Angelsaksische cliënten optimaal te bedienen. Als strategische partners delen Holla en TLT intensief kennis, expertise en innovatie.

TLT is een solide en toonaangevend Brits kantoor dat, net als Holla Advocaten, sterk is gericht op persoonlijke en duurzame samenwerking met cliënten. Het Britse kantoor telt ruim 1.200 medewerkers en biedt vanuit zeven vestigingen juridisch advies aan bedrijven en overheden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. TLT heeft een bijzonder sterke positie opgebouwd in de publieke en private sector en de kennis en expertise van het kantoor sluiten nauw aan bij de expertise die Holla Advocaten biedt.

“Holla Advocaten heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate en met succes gericht op de zakelijke markt en (semi) publieke instellingen”, zegt Robert Gebel, bestuursvoorzitter van Holla Advocaten. “Daarbij is het aantal zaken met een belangrijk internationaal aspect merkbaar gestegen. Door deze samenwerking met TLT kunnen we cliënten met grensoverschrijdende zaken nog beter bedienen.”

John Wood, bestuursvoorzitter van TLT, is enthousiast over de samenwerking met Holla Advocaten. “In de afgelopen jaren hebben beide kantoren als netwerkleden van European Law Firm al nauw met elkaar op zaken samengewerkt en elkaar goed leren kennen. Wij zijn onder de indruk geraakt van de kennis, expertise en klantbenadering van Holla Advocaten. We zien dan ook belangrijke kansen om gezamenlijke klanten met specifiek internationale vraagstukken optimaal te bedienen. Daarnaast biedt deze samenwerking voor beide kantoren uitstekende mogelijkheden voor verdere groei van hun activiteiten.”

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze internationale dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier het persbericht