Sportrecht in Utrecht

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

De afdeling sportrecht van Holla legal & tax in Utrecht en Eindhoven houdt zich voortdurend bezig met de laatste ontwikkelingen in de sportsector. Met deze kennis voorzien ze u samen met hun collega’s uit andere disciplines van gepaste juridische bijstand. U kunt bij ons terecht voor advies omtrent arbeidsrecht in de topsport, sponsorcontracten en andere kwesties waar u als vereniging of atleet mee te maken heeft.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van sportrecht

Sportrecht is een breed rechtsgebied waarbij veel overlap plaatsvindt met andere rechtsgebieden. Wanneer er overeenkomsten worden gesloten voor topsporters, is de kennis van een arbeidsrechtadvocaat bijvoorbeeld erg waardevol. Daarnaast is kennis van letselschade essentieel als een atleet geblesseerd raakt. Binnen ons kantoor werken ervaren advocaten uit diverse rechtsgebieden. Onze sportrechtexperts kunnen bij uiteenlopende kwesties dus gemakkelijk overleggen met hun collega’s. Zo ontvangt u juridisch advies waarbij er vanuit alle hoeken naar uw vraagstuk gekeken is.

Vertrouw op onze kennis binnen deze tak van sport

Maak een afspraak met een van onze specialisten en ontdek wat wij voor u of uw vereniging kunnen betekenen. Wilt u op de hoogte blijven van verschillende ontwikkelingen binnen het sportrecht? Houd het laatste nieuws in de gaten via onze blog of vraag onze specialisten rechtstreeks om meer informatie door ons te bellen via het nummer +31 (0) 88 44 02 400.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure