Zorg & Welzijn

De Zorg- en Welzijnssector is complex en volop in beweging. Daarnaast worden er steeds hogere eisen gesteld aan kwaliteit en transparantie. Vele buitenstaanders bemoeien zich met de zorg. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de sector Zorg & Welzijn. Wij beschikken niet alleen over de juridische kennis, wij zijn ook daadwerkelijk werkzaam geweest in de zorg. Samen met u delen wij deze passie voor de zorg en het zorgen voor de mensen. Zo kunnen wij u en uw organisatie effectief begeleiden.

In de sector Zorg & Welzijn kunnen juridische kwesties op zeer uiteenlopende terreinen spelen, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheidsrecht, vastgoed, aansprakelijkheid en verzekeringen, bestuursrecht, arbeidsrecht of ondernemingsrecht. U kunt daarbij denken aan samenwerking in de zorg, financiering van de zorg en kwaliteit waartoe het medisch tuchtrecht hoort. Doordat wij vanuit diverse expertises onze krachten bundelen kunnen wij uw organisatie juridische dienstverlening op maat aanbieden. Ook ondersteunen wij u bij aanbestedingen, beleidsontwikkeling, organisatieaanpassingen, samenwerkingsvormen en nieuwe organisatiestructuren.

In een sector waarin op juridisch gebied zoveel diverse zaken kunnen spelen hechten wij veel waarde aan proactiviteit. Wij zijn niet alleen vakspecialisten, maar ook uw businesspartner. U kunt erop vertrouwen dat wij uw wereld kennen en tijdig op ontwikkelingen in de gezondheidszorg inspringen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uw kennis verbreden?
Hier vindt u de beschikbare whitepapers in de sector Zorg en Welzijn: