Zorg & Welzijn

De Zorg- en Welzijnssector is complex en volop in beweging. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kwaliteit en transparantie en zorginstellingen krijgen te maken met veel verschillende belangen. In een sector die zo dynamisch is spelen veel verschillende vraagstukken op juridisch gebied.

Bij Holla legal & tax hebben wij jarenlange ervaring in de zorgsector. Ons kantoor biedt ondersteuning in alle rechtsgebieden die voor Zorg en Welzijn van belang zijn. Voorbeelden hiervan zijn gezondheidsrecht, vastgoed, aansprakelijkheid en verzekeringen, bestuursrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij hebben veel ervaring met samenwerking in de zorg, financiering  en het medisch tuchtrecht. Ook ondersteunen wij bij aanbestedingen, beleidsontwikkeling, organisatieaanpassingen, samenwerkingsvormen en nieuwe organisatiestructuren.

Onze teams in verschillende rechtsgebieden bundelen hun krachten om zo juridische dienstverlening op maat te bieden aan zorginstellingen en zorgverleners. Onze specialisten zijn experts in hun eigen vakgebied en hebben passie voor de zorg. In deze beweeglijke sector hechten wij waarde aan pro-activiteit en nemen waar nodig de rol aan van businesspartner.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uw kennis verbreden?
Bekijk hier recente publicaties over zorggerelateerde onderwerpen of raadpleeg onze whitepapers Zorg en Welzijn: