Startup-team

Bij het opzetten van een startup komt veel kijken. Het is belangrijk dat alles in de basis goed geregeld is. Een startup brengt namelijk risico’s met zich mee waar je je als ondernemer tegen wilt indekken. Daarnaast wil je er zeker van zijn dat je je kansen goed benut.

Naast het juist vastleggen van afspraken met contractspartijen zoals bijvoorbeeld leveranciers, partners en afnemers, zijn er ook belangrijke juridische keuzes die je moet maken bij het opzetten en opschalen van een startup. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste rechtsvorm, het registreren van je merk en het financieren van je onderneming.

Het Startup-team van Holla heeft veel ervaring met het begeleiden van startups. Wij kennen de risico’s en de kansen en kunnen daarom startende ondernemers en investeerders uitstekend helpen. Wij hebben verschillende organisaties bijgestaan in de overgang van startup naar scaleup en hebben ruime ervaring met (internationale) overnames. Kortom, welk doel je ook hebt met jouw startup, Holla heeft de kennis en expertise in huis om je bij te staan.

Vrijblijvend telefonisch contact      Stuur een e-mail

Een greep uit de startups en scaleups die wij hebben begeleid:

Waarom Holla?

Het Startup Team van Holla is een multidisciplinair team dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden die voor jou als startende ondernemer van belang zijn. Wij helpen met alle juridische stappen en zorgen ervoor dat alles goed en volledig op papier komt te staan en geregeld wordt. Vervolgens blijven wij in latere stadia graag betrokken in de begeleiding en advisering. Als full-service kantoor hebben wij de kennis en expertise in huis om een organisatie tijdens de gehele levensloop te begeleiden.

 

Een trusted advisor, betrokken bij alle facetten van de onderneming. We adviseren over het opstellen van contracten, verhoudingen binnen de onderneming en we signaleren (aansprakelijkheids)risico’s. Daarnaast begeleiden we investeringsrondes.

 

Merkregistratie HollaJouw intellectuele eigendomsrechten verdienen optimale bescherming. Wij zorgen ervoor dat jouw concurrenten er niet mee aan de haal gaan.

 

Wij helpen jou kansen benutten, risico’s in te schatten en zorgen ervoor dat jouw fiscale compliance in orde is.

 

Alle zaken rondom jouw personeel goed geregeld.

 

Partner van Startupbootcamp

Holla is een van de juridische partners van Startupbootcamp, een organisatie die programma’s aanbiedt waarin jonge tech-startups worden begeleid. Startupbootcamp biedt toegang tot een internationaal netwerk van mentoren, partners en investeerders en zorgt er zo voor dat startups snel kunnen opschalen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?