Agri & Food

In de Agri & Foodsector staat voedsel centraal. Of het nu gaat om de productie of de uiteindelijke marketing en distributie daarvan. De foodsector is uitermate innovatief en is altijd in beweging. Dit heeft zijn weerslag op de hoeveelheid regelgeving: het is één van de meest gereguleerde sectoren in Nederland.

Regelgeving en het juridisch kader zijn belangrijke thema’s voor elke organisatie binnen de sector, zowel voor de verwerkende industrie, de retail als de horeca. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsrechtelijke kwesties, zoals specifieke veiligheids- en hygiënevoorschriften, juridische vragen bij de bouw of verkoop van een onroerende zaak, zoals een supermarkt, of bestemmingsplannen en milieuvoorschriften.

De teams van Holla hebben jarenlange ervaring in de Agri & Foodsector en onze advocaten kennen te midden van al deze regels blindelings de weg. Onze cliënten zijn organisaties van verschillende grootte, variërend van MKB+ tot multinational. Omdat wij een full servicekantoor zijn hebben wij de juridische expertise in huis om u van A tot Z bij te staan.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.