Robert Gebel versterkt per 5 oktober 2015 Holla Advocaten

’s-Hertogenbosch, 5 oktober 2015.  Per 5 oktober as. start Robert Gebel bij Holla Advocaten. Robert maakt de overstap van Taylor Wessing, het voormalige Deterink Advocaten, om als nieuwe vennoot de commerciële vastgoedpraktijk van Holla Advocaten te versterken.

“Wij zijn bijzonder enthousiast en verwachten over en weer veel van de nieuwe samenwerking,” aldus bestuursvoorzitter Robert van Muijen. “Holla Advocaten wil de komende jaren substantieel investeren om zijn vastgoedpraktijk verder uit te bouwen. Robert heeft veel ervaring in civiel bouwrecht en projectontwikkeling. Zijn expertise betekent een welkome uitbreiding en versterking van onze dienstverlening aan cliënten in zowel de profit als de not-for-profit sector. Met name aan woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, bouwondernemingen en gemeenten.”

De afgelopen zes jaar was Robert Gebel vennoot en leider van de sectie Vastgoed en Overheid bij Taylor Wessing/Deterink Advocaten. Zijn praktijk is volledig gericht op commercieel vastgoed, in het bijzonder projectontwikkeling, civiel bouwrecht en arbitrage. Daarvoor was Robert advocaat en partner bij Holland van Gijzen, waar hij tevens optrad als voorzitter van de sectie Vastgoed en Overheid.