Holla Advocaten trotse Legal Partner Vuelta 2020

Vuelta 2020

Ronde van Spanje

 

La Vuelta, de Ronde van Spanje, gaat in augustus 2020 in Nederland van start. De eerste drie etappes worden verreden in Utrecht en Noord-Brabant. Dit nieuws is woensdag officieel bekend gemaakt door burgemeester Jan van Zanen van Utrecht en koersdirecteur Javier Guillén van de Vuelta. Holla Advocaten heeft de juridische ondersteuning tijdens het toewijzingstraject verleend en mag zich nu presenteren als de trotse Legal Partner van dit fantastische sportevenement.

Advies en begeleiding

“Holla Advocaten draagt topsport een warm hart toe en deze benoeming is dan ook een prachtige beloning voor de inzet van alle betrokkenen.’’ aldus Robert van Muijen, Managing Partner van Holla Advocaten.
Als Legal Partner zal Holla Advocaten de Nederlandse organisatie van la Vuelta 2020 adviseren en begeleiden. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor het team Sportrecht van Holla Advocaten.

Holla Advocaten begeleidt de betrokkenen partijen in deze unieke publiek-private samenwerking. Zo kan de organisatie rekenen op proactieve begeleiding bij de totstandkoming van sponsorovereenkomsten en staan juridisch specialisten doorlopend paraat via een speciale helpdesk.

“De Vuelta is een geweldig evenement!  Wij zijn supertrots dat we hieraan mogen meewerken en zien straks natuurlijk graag weer eens een Nederlander in de rode trui rijden in 2020! “ aldus Van Muijen.