Holla Advocaten versterkt positie als landelijke speler met opening kantoor in Utrecht

team Holla Advocaten Utrecht

Holla Advocaten opent op 1 juli 2019 een nieuwe vestiging aan het Stationsplein in Utrecht. Met deze vestiging in Midden-Nederland zal het kantoor – als landelijke speler – zijn zakelijke relaties nog beter van dienst zijn.

Robert Gebel, Managing Partner van Holla Advocaten: “Een belangrijk deel van onze bestaande cliënten bevindt zich in Midden-Nederland en in de Randstad. De opening van dit nieuwe centraal gelegen kantoor is dan ook een logische stap in de versterking van de relatie met onze cliënten. Wij zien dat er in deze regio volop groeipotentie aanwezig is, waar wij graag op inspelen.”

Team Holla Utrecht

Voor de nieuwe vestiging zijn mr. Janina Maduro en haar team aangetrokken. Dit team is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, insolventierecht, herstructurering en ondernemingsrecht. De leden van dit team treden ook op als curator in faillissementen en hebben daarmee een goed overzicht van de zaken waarmee iedere ondernemer wordt geconfronteerd.

La Vuelta Holanda

Holla Advocaten is official partner van La Vuelta Holanda, die in 2020 in Utrecht en Brabant zal starten. Vanuit dit partnership geeft Holla Advocaten de projectorganisatie juridische ondersteuning en toont het kantoor zijn betrokkenheid bij de stad Utrecht.

Wat kan Holla Utrecht voor u betekenen?

Op onze campagnepagina legt Janina Maduro uit wat Holla Utrecht voor u kan betekenen.