Holla Advocaten verkozen tot beste advocatenkantoor van Nederland

ʼs-Hertogenbosch, 18 november 2014. Onze persoonlijke aanpak werkt! Dat is de conclusie die wij mogen trekken nu we door de lezers van Management Team zijn verkozen tot het beste advocatenkantoor van Nederland.

Ieder jaar publiceert Management Team de MT100, een onderzoek naar de beste adviesbureaus van Nederland, gewaardeerd door de Nederlandse manager. Dit jaar komt Holla Advocaten als winnaar uit de bus in de categorie ‘Advocatuur & Notariaat’ met een aanbevelingsintentie van 4,20 op een schaal van 1 tot 5.

Robert van Muijen, bestuursvoorzitter bij Holla: ‘Holla op 1 door verwachtingen te overtreffen, dat is elke dag ons streven. Met een persoonlijke aanpak realiseren we het hoogst haalbare voor onze klanten. En dat blijkt te werken. Een bekroning waar we trots op zijn! Wij bedanken onze cliënten voor het in ons gestelde vertrouwen en we bedanken de lezers van Management Team voor deze kroon op ons werk. We beloven dat we er alles aan doen deze verkiezing ook het komende jaar waar te maken.’

Met de nieuwe slogan ‘Iedereen heeft recht op een persoonlijke oplossing’ is het doel van Holla Advocaten om samen met de cliënten hoogstpersoonlijk tot de beste en vaak meest constructieve oplossing te komen. Hoogstpersoonlijk betekent dat Holla de business van de klanten kent. ‘De invulling die wij aan het vak geven gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en is meer die van juridisch businesspartner. Holla Advocaten werkt niet alleen voor maar met haar klanten. Het is ons doel te excelleren in klanttevredenheid en in medewerkerbevlogenheid. En dat werkt!’ aldus een trotse Robert van Muijen.

Onderzoeksmethode

Sinds 2002 onderzoekt Management Team jaarlijks de ‘klanttevredenheid’ klanten in de adviessector. De deelnemers aan het onderzoek zijn leidinggevende in een bedrijf met minimaal 10 werknemers dat actief is in een commerciële sector. Gevraagd wordt welke kantoren de respondenten aan andere managers zouden willen aanbevelen op een schaal van 1 tot 5, waarbij 1 staat voor ‘helemaal niet aanbevelen’ en 5 voor ‘sterk aanbevelen’. Holla Advocaten krijgt een aanbevelingsintentie van 4,20.

Andere factoren die beoordeeld worden zijn zaken als flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en inhoudelijke kennis. Uiteindelijk bepaalt de algehele ‘klanttevredenheid’ de ranking op de lijst. Het onderzoek kent winnaars in acht categorieën: Management & Organisatie, Accountancy & Belastingadvies, HRM, ICT, Interim Management, Business Finance, Communicatie & Reclame en Advocatuur & Notariaat.