Holla Advocaten presenteert nieuwe website en advertentielijn

‘s-Hertogenbosch, 11 juni 2015. Vandaag gaat de nieuwe website van Holla Advocaten live. Het succes van de cliënten staat centraal op de website holla.nl en geeft bezoekers een kijkje achter de schermen bij Holla Advocaten, een advocatenkantoor met vestigingen in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. In november 2014 werd Holla Advocaten door de lezers van het zakenblad MT uitgeroepen tot beste advocatenkantoor in Nederland.

Homepage

De advocaten van Holla dragen met hun deskundige betrokkenheid bij aan het succes van de cliënt.”Professioneel én persoonlijk verbonden zijn met de cliënt en het succes van zijn organisatie. En samen met én naast hem structurele relaties bouwen voor structurele oplossingen”, aldus Robert van Muijen, bestuursvoorzitter bij Holla Advocaten. ”Onze advocaten helpen organisaties bij het oplossen én voorkomen van juridische problemen. Wij vinden het belangrijk dat alle bezoekers van onze site een goed en realistisch beeld krijgen van Holla Advocaten.”

Tegelijk met de nieuwe website komt Holla met een nieuwe advertentielijn. Deze advertentielijn versterkt de positionering van Holla. Sigrid Drukker, Marketing Manager bij Holla Advocaten: ”Het is een bewuste keuze om de nieuwe website en advertentielijn tegelijk te introduceren. Beide middelen benadrukken onze hoogstpersoonlijke benadering. Je komt écht in contact met je persoonlijke juridisch specialist. Onze cliënten willen dat hun probleem snel en deskundig wordt opgelost. Zij verwachten van ons een persoonlijk advies dat gebaseerd is op ervaring en kwaliteit zodat zij juridisch ontzorgd worden. Dit alles in een taal die onze cliënt begrijpt. Hoogstpersoonlijk dus.”

Bij alles wat de advocaten van Holla doen, staat de bijdrage aan het succes van de cliënt centraal. De nieuwe website en advertentielijn voldoen dan ook aan de kernwaarden waar Holla Advocaten voor staat: kwaliteit, betrouwbaarheid en klant- en succesgericht.

Over Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Vanuit de vestigingen in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch wordt de markt bediend met gespecialiseerde advocaten. Holla Advocaten staat in de top 30 van grootste kantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen we het graag Hoogstpersoonlijk. De pay-off van Holla Advocaten ‘Hoogstpersoonlijk’ staat in alle communicatie centraal. Dat betekent dat de advocaten van Holla betrokken zijn bij hun cliënten en nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is de juridische business coach voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.