Holla Advocaten nieuwe legal partner in de OverlegkameR gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

‘s-Hertogenbosch, 6 januari 2014. “Specialisten voor specialisten”  dat is het concept van de OverlegkameR. Per 1 januari 2014 is Holla Advocaten toegetreden tot dit unieke initiatief. De OverlegkameR heeft met de advocaten van Holla, juridische specialisten in huis die de medici en hun maatschappen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis vakkundig kunnen adviseren.

De OverlegkameR is een uniek concept in Nederland. Artsen gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgen de mogelijkheid om “in huis” gebruik te maken van specialistische kennis. Goed, snel, efficiënt en to the point. Specialisten op het gebied van accountancy, financiële planning en juridische dienstverlening zijn op vaste dagen aanwezig in de OverlegkameR, waardoor de arts zijn of haar vragen vrijblijvend en kosteloos kan laten beoordelen door een team van specialisten. In dit concept waren al vertegenwoordigd ABN AMRO en  BDO accountants en adviseurs. Per 1 januari 2014 is Holla Advocaten toegetreden tot de OverlegkameR.

Advocaten mr. Coen Verberne en mr. drs. Caroline van der Kolk-Heinsbroek zijn gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en daarnaast ook uw juridische adviseur op het gebied van tuchtrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.  Iedere donderdag van 13.00 tot 17.00 uur zijn de advocaten van Holla aanwezig in de OverlegkameR voor een vrijblijvend inloopspreekuur. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze vaste tijden met de advocaten een afspraak te maken voor advies “in huis”.

Over de OverlegkameR

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch is één van de meest moderne zorgcentra van Europa. Het concept van de OverlegkameR vindt zijn oorsprong in het feit dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland wil zijn en blijven. Peet Hofmans is destijds gestart met de ontwikkeling van een concept voor zakelijk ontmoeten in het  JBZ. Ondernemingen actief in de zorgsector, en andere geïnteresseerden, kunnen in de OverlegkameR een ruimte, voorzien van alle gemakken, reserveren om hun relaties te ontvangen, te vergaderen en te ontmoeten. Voor meer informatie over de specialisten en de tijden, www.deoverlegkamer.nl.

Over Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg wordt de markt bediend met gespecialiseerde advocaten. Holla Advocaten staat op nummer 27 in de in de top 50 van grootste kantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen we het graag Hoogst Persoonlijk. De pay-off van Holla Advocaten ‘Hoogst Persoonlijk’ staat in alle communicatie centraal. Dat betekent dat de advocaten van Holla betrokken zijn bij hun cliënten en zij met hen samenwerken. Holla Advocaten zijn de juridische business coach voor hun cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek, www.holla.nl.