Holla Advocaten en Stichting Spark Campus gaan partnerschap aan

‘s-Hertogenbosch, 24 oktober 2014. Holla Advocaten is de business partner van het SPARK netwerk en de exclusieve partner van SPARK op het gebied van juridische dienstverlening.

Holla Advocaten wordt businesspartner van SPARK en geeft zo invulling aan kennisontwikkeling met betrekking tot innovatie en juridische aspecten die daarbij van belang zijn. Ook is Holla Advocaten de exclusieve partner met betrekking tot alle juridische advisering, zoals op het gebied van huurrecht, algemene voorwaarden en intentieverklaringen. ‘Holla Advocaten is onze huisadvocaat. Wij zijn blij met de samenwerking;  we worden snel, praktisch en kwalitatief goed  geadviseerd ‘ aldus Cassandra Vugts, kwartiermaker van SPARK.

mr. Gerard Bouwens, in het bouwrecht gespecialiseerde partner van Holla Advocaten: ‘De aanpak van SPARK sluit nauw aan bij onze ervaring in innovatie bij bouw en projectontwikkeling. De samenwerking wordt aan beide kanten gewaardeerd: we weten van elkaar wat er speelt en kunnen snel schakelen. Door de samenwerking zijn we bekend met wederzijdse belangen en zo kan adequaat en passend juridisch advies worden geleverd. We zijn er trots op samen te werken met een op innovatie gerichte organisatie als SPARK en wij vinden het mooi om mee te denken over de business case. In de pijplijn zit bijvoorbeeld een seminar over de inhoudelijke aspecten van innovaties en waar rekening mee moet worden gehouden bij het vastleggen van rechten op het gebied van Intellectuele Eigendom en ICT.’ Een voorbeeld waarmee Holla Advocaten haar positie als juridische businesspartner nadrukkelijk versterkt.

Over Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor in de top 50 van Nederland,  gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Vanuit de vestigingen in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch wordt de markt bediend met ca. 60 gespecialiseerde advocaten.

Bij Holla Advocaten nemen we zaken ‘Hoogstpersoonlijk’ en dit staat in onze werkwijze centraal. Met 135 jaar juridische ervaring zijn de advocaten van Holla sterk betrokken bij hun cliënten en hun contactpersonen. Holla Advocaten is de juridische businesscoach.

Over SPARK

SPARK is de eerste cross-over voor technologie en vernieuwing in de gebouwde omgeving in Nederland. De ideeën van SPARK maken de ruimtelijke omgeving duurzamer, veiliger en gezonder. Dat wordt bereikt door kennis, testlabs, start-up’s en technologie aan elkaar te verbinden. SPARK is een netwerk van creativiteit en kennis en bevindt zich aan de Zuid-Willemsvaart, in de oksel van de A2 en A59 in ‘s-Hertogenbosch.