Holla Advocaten bestormt de markt met veelbelovend Blockchainteam

blockchain

Steeds meer ondernemers, professionals en organisaties raken enthousiast over Blockchain als nieuw organisatieconcept. Blockchain biedt voor hen enorme kansen.
Om de markt voor te bereiden op en te ondersteunen bij deze revolutionaire technologie, heeft Holla Advocaten een Blockchainteam samengesteld.

Quote Robert van Muijen, Managing Partner Holla Advocaten,

“De blockchaintechnologie staat nu waar internet in de jaren 90 stond. Vele sectoren zoals de financiële sector, logistiek en zorg & welzijn kunnen door blockchaintechnologie een radicaal andere vorm krijgen. Wij verwachten dat Blockchain dé technologie van de toekomst zal zijn.”

Het Blockchainteam combineert technische kennis en praktijkervaring op het gebied van blockchain, smart contracts en cryptocurrencies met diepgaande kennis van de wet- en regelgeving.

Blockchain krijgt veel aandacht in de media, politiek, bij overheden en in het bedrijfsleven. De overheid alleen al, startte dit jaar tientallen blockchainpilots en -projecten. Het World Economic Forum verwacht dat in 2025 10% van de wereldwijde omzet geregistreerd wordt op blockchains of met blockchain gerelateerde technologie. Het Blockchainteam adviseert graag waar de mogelijkheden voor u liggen.