Holla Advocaten benoemt drie partners op het gebied van M&A en aansprakelijkheid, verzekeringen & vervoer

fire

Advocatenkantoor zet met de benoeming in op groei en versteviging van positie

Holla Advocaten benoemt drie nieuwe partners: Pim van de Goor, Remie Huijs en Martine Bouman. De benoemingen sluiten aan bij de ambitie van het kantoor om de activiteiten op M&A gebied uit te breiden en de positie op het gebied van aansprakelijkheid, verzekeringen & vervoer verder te verstevigen.

Pim van de Goor (34) is zijn carrière in 2010 bij Holla Advocaten gestart. De combinatie van zijn deskundigheid met zijn passie voor alles wat met ondernemen te maken heeft, heeft ervoor gezorgd dat hij een trackrecord heeft opgebouwd op het gebied van corporate advisering, structurering en M&A-transacties.

Remie Huijs (50) maakt de overstap van Adelmeijer Hoyng naar Holla Advocaten. Hij heeft ruime ervaring in (internationale) M&A-transacties en de begeleiding van joint ventures. Daarnaast treedt hij op bij geschillen over de afwikkeling van fusies en overnames en bij geschillen over de samenwerking tussen aandeelhouders.

Martine Bouman (37) begon in 2006 haar carrière bij Holla Advocaten en is sindsdien uitgegroeid tot een expert op het gebied van aansprakelijkheid, verzekerings- & vervoersrecht. Bouman kenmerkt zich door een gedreven, doortastende en ondernemende aanpak, waarmee ze in de afgelopen jaren vele verzekeringsmaatschappijen, verzekerden en assurantietussenpersonen succesvol bijstond.

Groeiambities M&A-markt en verstevigen positie verzekerings- en vervoersrecht

Met de benoeming van de nieuwe partners is Holla Advocaten één van de grotere M&A kantoren in het zuiden van het land en verstevigen wij onze marktpositie op het gebied van aansprakelijkheid verzekeringen & vervoer. Holla is al langer succesvol actief in de M&A-markt. Het ondersteunt ondernemers en bedrijven zowel aan kopende als de verkopende kant bij nationale en internationale fusies en overnames, maar ook bij het verkoopklaar maken en de voorbereiding en (fiscale) structurering. Behalve de benoeming van twee nieuwe partners, maakt ook uitbreiding van het M&A-team onderdeel uit van de groeistrategie van Holla Advocaten.

Robert van Muijen, managing partner Holla Advocaten: “Op het gebied van aansprakelijkheid, verzekeringen & vervoer hebben we succesvol een stevige positie veroverd binnen de markt. Een groot deel van dit succes is toe te schrijven aan Martine’s doortastende manier van zakendoen. Wij zijn daarom verheugd dat ze als partner samen met ons wil verder bouwen aan de toekomst van Holla Advocaten. Pim en Remie hebben uitgebreide ervaring op het gebied van M&A, joint ventures, aandeelhoudersgeschillen en vennootschapsrechtelijke herstructureringen. Met de versterking van deze scope kunnen wij de corporate markt nog beter bedienen”.