Holla Advocaten behaalt tweede plaats voor beste recruitment website

‘s-Hertogenbosch, 26 november 2013. Vrijdag 22 november heeft Holla Advocaten met haar recruitment website www.BinnenbijHolla.nl een eervolle tweede plaats behaald bij de adverteerdersprijzen 2013 van het juristenblad Mr. De website werd door de jury gezien als fris, nieuw, helder en consistent. Van alle advocatenkantoren waren er in totaal 10 genomineerd.

Ook dit jaar reikte het juristenblad Mr. de adverteerdersprijzen uit en Holla Advocaten was genomineerd voor De Gouden Muis, de juryprijs voor de beste recruitmentwebsite. Robert van Muijen, bestuursvoorzitter van Holla Advocaten: Wij feliciteren Pels Rijcken van harte met de Gouden Muis.’

‘Met onze website www.binnenbijholla.nl willen we onszelf op de arbeidsmarkt profileren op een wijze die past bij ons kantoor, fris en dynamisch. We geven met de website invulling aan onze pay-off Hoogst Persoonlijk door de bezoeker letterlijk een blik te gunnen in ons kantoor en onze advocaten. We willen onze bezoekers vooral prikkelen om te reageren’, aldus Van Muijen.