Boris Emmerig start fiscale adviespraktijk bij Holla Advocaten

Boris Emmerig

Holla advocaten heeft een grote slag geslagen door top-belasting advocaat Boris Emmerig binnen te halen. Emmerig die bij Deloitte vandaan komt gaat de nieuwe fiscale adviespraktijk van Holla leiden.

“Juridische vraagstukken worden steeds complexer en het bedrijfsleven vraagt vaker om integraal juridisch advies. Holla Advocaten speelt hier al langer op in en wij zetten nu een volgende stap met de start van een fiscale adviespraktijk onder de naam Holla Tax”, aldus managing partner Robert van Muijen.

De toevoeging van fiscaal advies ligt in het verlengde van recente uitbreidingen van het dienstenpakket, waaronder de expertises Banking & Finance en Integrity & Compliance. Met de toevoeging van Holla Tax zijn wij in staat om nog beter integraal advies aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat geïntegreerde adviezen een essentiële bijdrage leveren aan een sterkere juridische positie van onze cliënten.

Boris Emmerig
Mr. Boris Emmerig heeft ruime ervaring opgedaan in de fiscale advocatuur. Tot augustus 2016 was Emmerig werkzaam als Tax Lawyer bij Deloitte Nederland en daarvoor als Tax Lawyer bij DLA Piper. Daarnaast is Emmerig ruim dertien jaar als raadsheer-plaatsvervanger verbonden aan de Belastingkamer van het Gerechtshof te Amsterdam, alsook docent aan de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht van het Leids Juridisch PAO, de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en LexLumen.