Benoeming Robert van Muijen en Bart Vastenburg bestuur Holla Advocaten

‘s-Hertogenbosch, 28 mei 2013 – De heer R.H. (Robert) van Muijen, partner bij Holla Advocaten, is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders gekozen tot nieuwe Bestuursvoorzitter van Holla Poelman van Leeuwen N.V. Bovendien is de heer B.E. (Bart) Vastenburg, reeds lid van het Dagelijks Bestuur van Holla Advocaten, benoemd tot statutair bestuurder.

De samenstelling van het bestuur van Holla Advocaten ziet er nu als volgt uit:

  • Mr. Robert van Muijen, bestuursvoorzitter.
  • Mr. Bas van Dooren, CFO.
  • Mr. Bart Vastenburg MBA, directeur.

Robert van Muijen: “Na 22 jaar werkzaam te zijn in de advocatuur, zie ik in de huidige marktdynamiek en met deze nieuwe bestuurssamenstelling fantastische kansen om met Holla Advocaten een volgende fase in te gaan.”

Over Mr. Robert van Muijen

Robert van Muijen (Auckland, 1966) is sinds 2003 partner bij Holla Advocaten en verbonden aan de sectie Ondernemingsrecht. Hij adviseert  op het gebied van (grensoverschrijdende) fusies & overnames en aandeelhoudersgeschillen.

Over Mr. Bart Vastenburg MBA

Bart Vastenburg (Las  Palmas, 1973) maakt sinds 1 september 2012 deel uit van het Dagelijks Bestuur van Holla Advocaten. Daarvoor heeft hij 15 jaar ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, onder meer als bedrijfsjurist en in diverse directiefuncties.