Benoeming mr. Reinoud van Oeijen als CFO bij Holla Advocaten

‘s-Hertogenbosch, 13 december 2013 – mr. R.A.M.L. van Oeijen, partner bij Holla Advocaten, is tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders gekozen tot nieuwe CFO van Holla Poelman van Leeuwen N.V. Na 5 jaar de rol van CFO op zich te hebben genomen draagt mr. Bas van Dooren zijn verantwoordelijkheden per 13 december 2013 over aan Reinoud van Oeijen.

Reinoud van Oeijen: “Het is voor mij na 18 jaar advocatuur een logische stap om thans tot het bestuur van Holla Advocaten toe te treden.” Bestuursvoorzitter Robert van Muijen gaf eerder dit jaar al aan dat Holla Advocaten klaar is om de volgende fase in te gaan. Het roer wordt niet radicaal omgegooid, maar Holla Advocaten concentreert zich meer dan ooit op datgene waar ze al meer dan 100 jaar goed in zijn: de persoonlijke aanpak. “We zijn modern, toegankelijk, professioneel en betrokken. De roerige marktontwikkelingen bieden vele kansen en uitdagingen.” aldus Reinoud van Oeijen.

De samenstelling van het bestuur van Holla Advocaten ziet er nu als volgt uit:

  • Mr. Robert van Muijen, bestuursvoorzitter;
  • Mr. Reinoud van Oeijen, CFO; en
  • Mr. Bart Vastenburg MBA, directeur.

Over mr. Reinoud van Oeijen

Reinoud van Oeijen (Heerlen,1967) is sinds 2006 partner bij Holla Advocaten  en verbonden aan de sectie Financiering, Zekerheden en Insolventie en de sectie Ondernemingsrecht. Op deze rechtsgebieden adviseert en procedeert hij regelmatig. Met enige regelmaat wordt hij ook aangesteld als curator in faillissementen of benoemd als bewindvoerder in surseance van betalingen.

Over mr. Robert van Muijen

Robert van Muijen (Auckland, 1966) is sinds 2003 partner bij Holla Advocaten en verbonden aan de sectie Ondernemingsrecht. Hij adviseert  op het gebied van (grensoverschrijdende) fusies & overnames en aandeelhoudersgeschillen.

Over mr. Bart Vastenburg MBA

Bart Vastenburg (Las  Palmas, 1973) maakt sinds 1 september 2012 deel uit van het dagelijks bestuur van Holla Advocaten. Daarvoor heeft hij 15 jaar ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, onder meer als bedrijfsjurist en in diverse directiefuncties.