Ondernemingsrechtadvocaat in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een ondernemingsrechtadvocaat in Eindhoven, Den Bosch of Utrecht? Een expert uit ons team ondersteunt u graag met professioneel advies omtrent vennootschapsrecht voor uw organisatie in Den Bosch, Eindhoven en Utrecht. Wij werken samen met veel verschillende organisaties; van kleine ondernemingen tot multinationals. U vertrouwt op onze specialisten voor bijstand rondom het opstellen en beoordelen van contracten, de behandeling van verschillende geschillen en meer.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Uw ondernemingsrechtadvocaat werkt nauw samen met andere specialisten

U vindt bij ons ervaren advocaten in  verschillende rechtsgebieden. Deze experts werken regelmatig met elkaar samen bij vraagstukken die meerdere rechtsgebieden beslaan. Zo ontvangt u gedegen juridische hulp van een ondernemingsrechtadvocaat uit ons team, waarbij er vanuit alle mogelijke hoeken naar uw vraagstuk gekeken is. U kunt bij ons terecht voor verschillende kwesties en diensten rondom vennootschapsrecht. Onze contractspecialisten geven u bijvoorbeeld bijstand in het opstellen van nationale en internationale contracten en kunnen hiervoor eventueel beroep doen op onze partnerkantoren in het buitenland. Bent u op zoek naar een curator voor een faillissement? Ook hierbij vertrouwt u op een expert op het gebied van vennootschapsrecht uit ons team.

Onze experts vertellen u graag meer over vennootschapsrecht

Maak een afspraak met een ondernemingsrechtadvocaat uit ons team en profiteer van betrouwbare juridische bijstand bij uw vraagstukken en bij M&A. U rekent ook op onze expertise bij andere juridische vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Wilt u meer weten over vennootschapsrecht? Bereik onze ondernemingsrechtadvocaat gerust telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure