Omgevingsrecht in Den Bosch

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van omgevingsrecht in Den Bosch, Utrecht of Eindhoven, vertrouwt u op de advocaten van Holla legal & tax. Onze specialisten hebben ruime ervaring met verschillende kwesties rondom dit rechtsgebied, zoals energierecht, projectontwikkelingen en vraagstukken omtrent ruimtelijke ordening.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Hoe kunnen we u van dienst zijn op het gebied van omgevingsrecht?

Onze omgevingsrechtexperts werken regelmatig samen hun collega’s binnen ons multidisciplinaire advocatenkantoor. Het advies van een expert op het gebied van omgevingsrecht kan bijvoorbeeld waardevol zijn bij kwesties rondom M&A. Omgevingsrecht is een erg breed rechtsgebied. Door middel van deze samenwerking tussen onze experts kunnen wij u over de gehele breedte van dit rechtsgebied voorzien van passend juridisch advies. Bovendien vindt u bij ons gespecialiseerde transitieteams die zich toespitsen op specifieke onderwerpen binnen het milieurecht.

Maak een afspraak met onze experts

Vertrouw op de ervaring en kennis van onze experts en schakel onze hulp in bij vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht. Maak een afspraak om de mogelijkheden met onze specialisten te bespreken. Bel ons gerust via +31 (0) 88 44 02 400 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. U rekent bij ons kantoor op een passende oplossing voor uw situatie en professioneel advies.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure