Hoogst Persoonlijk nieuws van Holla Advocaten – juni 2014

Lente in Brabant

Of het nu gaat om de Financial Times of de Quote: onze provincie mag zich al een tijdje verheugen in de warme belangstelling van Nederlandse en buitenlandse pers. Anders dan een aantal regio’s om ons heen laat Brabant een voorzichtig, maar mooi herstel zien. Als zakelijke dienstverlener en betrokken partner van vele ondernemingen in de regio draagt Holla Advocaten daar een steentje aan bij.

In de eerste plaats doordat wij van dienst kunnen zijn bij het vormgeven van nieuwe handelsovereenkomsten en bij de ontwikkeling en bescherming van nieuwe producten. Maar verder zien wij dat de overnamemarkt weer op gang begint te komen en ook daar ondersteunen wij onze relaties bij het verkopen en kopen van ondernemingen, vaak in nieuwe, op deze tijd van voorzichtig herstel afgestemde structuren.

Marktontwikkelingen laten zien dat van een kantoor als Holla Advocaten steeds meer specialisatie verlangd wordt. Ook op terreinen die tot voor kort alleen met dienstverlening in de Randstad werden geassocieerd. Wij pakken die handschoen op en zullen op korte termijn de sector Financiële Dienstverlening verder ontwikkelen en uitbouwen om onze relaties nog beter en gespecialiseerder van dienst te kunnen zijn. Daarbij is een aantal van onze advocaten nauw betrokken bij het opzetten en vormgeven van nieuwe initiatieven van startende ondernemingen
(en ondernemers!).

Brabant heeft de toekomst op meer dan één gebied. Wij helpen u dit mogelijk te maken, want recht volgt functie. Zo denken wij er over!

Meer informatie? Download dan hier de nieuwsbrief.

Sigrid Drukker

Marketing Manager

Neem direct
contact op

+31 73 61 61 166

< Vorige

Volgende >

Spring naar toolbar