Samenwerking Holla Integrity & Compliance en Joanknecht & Van Zelst van start

Holla Integrity & Compliance sluit samenwerkingsovereenkomst met de financieel-juridisch adviseurs van Joanknecht & Van Zelst voor de ondersteuning bij door Holla uit te voeren fraude- en rechtmatigheidsonderzoeken en vraagstukken van integriteit en compliance.

Het bijzondere van deze samenwerking is dat de advocaten van Holla en de experts van Joanknecht & Van Zelst Financieel-juridisch adviseurs bij deze onderzoeken in een team samenwerken. Dit gebeurt op basis van een door hen ontwikkeld protocol, waarbij door Holla Integrity & Compliance onder de gedragsregels voor advocaten wordt gerapporteerd.

Door deze bijzondere, geïntegreerde, samenwerking kunnen sneller dan gebruikelijk de feiten boven water worden gehaald en de juridische positie van de opdrachtgever worden bepaald. Naast tijdwinst voor de opdrachtgever levert deze samenwerking een product op waarbij doeltreffend en toetsbaar tot de kern van het eigenlijke probleem wordt doorgedrongen en sneller oplossingen kunnen worden aangereikt.

Op de foto op social media: het gecombineerde team. Van links naar rechts; Joost Wasser *, Ronny Buiting en Frank Driessen (Joanknecht & Van Zelst financieel en juridisch adviseurs) en Georges de Méris (* Holla Integrity & Compliance).

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?