Luuk Jonker benoemd tot bestuurslid Holla legal & tax

Per 9 december 2021 is Luuk Jonker benoemd als statutair bestuurder van Holla legal & tax. Hij volgt daarmee fiscaal advocaat Boris Emmerig op. Samen met Managing Partner Robert Gebel en Managing Director Bart Vastenburg vormt Luuk vanaf 9 december het Dagelijks Bestuur van Holla legal & tax.

Luuk Jonker is advocaat en specialist op het gebied van Intellectueel Eigendom en ICT-recht. Hij is sinds 1997 werkzaam bij het kantoor, vanaf 2007 in de hoedanigheid van partner. Hij geeft leiding aan de praktijkgroep Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy.

Groei en toenemend belang internationale dienstverlening

De voornaamste uitdaging van Holla? “De afgelopen jaren zijn we als kantoor sterk gegroeid. Daarnaast is het aantal zaken met een belangrijke internationale component steeds groter geworden”, aldus Luuk Jonker. De uitdaging is volgens hem om de groei die kantoor heeft doorgemaakt voort te zetten en om de nationale en internationale activiteiten van Holla verder uit te bouwen. “De strategische alliantie die we nu met het Britse TLT en het Belgische GSJ advocaten hebben, breiden we de komende jaren verder uit met nieuwe kantoren, zodat we onze internationale dienstverlening kunnen intensiveren.”

Aantrekken van jong talent

Daarnaast ligt de focus van Holla op het aantrekken van talentvolle specialisten met dezelfde ambitieuze doelen als het kantoor. Jonker: “Met vestigingen op centrale locaties in Utrecht, Den Bosch en Eindhoven heeft Holla zich ontwikkeld tot een populaire werkgever. Bij Holla combineren we ambitie en drive met een aangenaam en vriendelijk karakter. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom jonge advocaten en fiscalisten voor ons kiezen.”