Week van de scheiding

De ‘Week van de Scheiding’ bij Holla

De laatste jaren is het onderwerp ‘echtscheiden’ volop in het nieuws. En dat is niet voor niets! Bijna 223 jaar geleden, op 15 september 1796, werd in Nederland de eerste echtscheiding uitgesproken. Intussen strandt ruim één op de drie huwelijken, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft vFAS , sinds 2010, de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen, die altijd plaatsvindt in de tweede week van september. Zoals u uit de media heeft kunnen vernemen, vindt deze dag dit jaar op 13 september plaats.

Tijdens de Dag van de Scheiding openen de advocaat-scheidingsmediators van de vFAS hun deuren. U kunt dan vrijblijvend kennis met hen maken en een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Ook kunnen vragen worden gesteld en meer informatie worden verkregen over het onderwerp ‘scheiden’. Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS -advocaat-mediator geeft u inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden.

Ook Holla Advocaten is aangesloten bij de vFAS en doet ieder jaar mee aan de Dag van de Scheiding. Holla Advocaten richt zich in de familiepraktijk in het bijzonder op ondernemers zoals eigenaren van familiebedrijven, DGA’s, medisch specialisten, vrije beroepsbeoefenaren en topsporters. De ervaring leert dat zij het met drukke agenda’s lastig vinden om zonder concrete afspraak op die ene dag bij ons binnen te lopen.

Dit jaar doen we het dan ook anders: in plaats van de inloopdag op 13 september organiseert Holla in de week van 16 – 20 september de ‘Week van de Scheiding’; niet alleen overdag, maar desgewenst ook ’s avonds!

U bent de komende week van harte welkom tussen 09.30 uur en 21.00 uur op ons kantoor aan het Stationsplein 101 in Den Bosch.

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak belt u 088 4402 367.

Peter de Bruijn

vFAS Advocaat-Scheidingsmediator