Uw milieurechtadvocaat in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Met een milieurechtadvocaat van Holla legal & tax uit Eindhoven, Den Bosch of Utrecht weet u zeker dat uw bedrijf zich aan de geldende milieuregels houdt. Onze specialisten weten alles over dit dynamische rechtsgebied en kunnen u vakkundig adviseren. Zo vindt u een passende oplossing die goed is voor uw bedrijf en voor de natuur.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Hoe is een milieurechtadvocaat u van dienst?

Wanneer u zich als bedrijf gaat ontplooien op een manier die gevolgen kan hebben voor het milieu, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels. Bovendien voorkomt u hiermee boetes wanneer u door de gemeente of overheid gecontroleerd wordt. Met een milieurechtadvocaat van ons advocatenkantoor weet u zeker dat u goed voorbereid bent op een mogelijke controle. Zij weten alles van milieurecht en aangrenzende rechtsgebieden, zoals omgevingsrecht. Waar nodig werken zij samen met collega’s met andere specialismen. Zo bent u verzekerd van passend juridisch advies.

Laat u adviseren door onze specialisten

Vraag een milieurechtadvocaat van Holla legal & tax om advies, zo weet u zeker dat u zich houdt aan de geldende milieuregels. Heeft u specifieke vragen voor onze advocaten? Neem dan gerust contact met ons op. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure