M&A in Den Bosch

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van fusies en overnames (M&A) rekent u op de expertise van Holla legal & tax in Eindhoven en Den Bosch. Of u zich nu aan de kopende of verkopende kant van een overname bevindt, onze experts voorzien u in alle fasen van het proces van advies.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Ons allround kantoor heeft veel ervaring met M&A

Onze ervaren advocaten hebben ruime ervaring met M&A in verschillende sectoren. Om deze overnames zo voorspoedig mogelijk te verwerken, kunnen zij samenwerken met andere specialisten uit ons multidisciplinaire team, bijvoorbeeld voor kwesties rondom arbeidsrecht. Zo ontvangt u altijd gedegen juridisch advies dat past bij uw unieke situatie. Onze experts begeleiden u tijdens iedere fase van uw fusie, bijvoorbeeld door transactiedocumenten op te stellen en de arbeidsvoorwaarden te stroomlijnen. Zo weet u wat uw bedrijf in de toekomst te wachten staat en staat u sterker in uw onderhandelingen.

Blijf op de hoogste van de laatste ontwikkelingen

Lees meer over M&A in een van onze blogs en volg de laatste ontwikkelingen in dit veld. Heeft u vragen voor onze M&A-advocaten of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400. Onze experts denken graag met u mee.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure