Holla legal & tax

Bekijk expertises

Maak kennis met Holla!

Holla legal & tax behoort tot de top 25 advocatenkantoren van Nederland met circa 125 medewerkers gevestigd in Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Holla levert juridisch en fiscaal advies aan (internationale) klanten in het midden- en grootzakelijk segment en (semi) publieke instellingen.

Local Hearts Global Minds

Iedereen die zakendoet weet: grenzen zijn relatief. We begrijpen dat de wereld groter is dan alleen de regio. Mondiale ontwikkelingen zijn van directe invloed op uw lokale organisatie. Tegelijk bieden internationale trends nieuwe kansen.

De specialisten van Holla weten wat er speelt in uw sector en regio en plaatsen dat in een breder, internationaal verband. Zo delen we intensief kennis, expertise en innovatie onder anderen met onze Britse partners van TLT en het Belgische GSJ Advocaten. Zodat we u kunnen voorzien van de best passende juridische en fiscale oplossingen.

Betrokken en dichtbij. Internationaal en ambitieus.
Dat noemen wij Local Hearts Global Minds.

 

De energietransitie is in volle gang. Bij Holla hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie. Deze kennis en ervaring bundelen we in één multidisciplinair team. Maak kennis met het Transitieteam!