Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy

Lees er alles over

Case: Kersten

Diederik Kersten is directeur/eigenaar van Kersten B.V. uit Nieuwegein. Kersten is een toonaangevende groothandel voor trendy woonaccessoires. De woonaccessoires van Kersten worden nationaal en internationaal verkocht.

De advocaten van Holla adviseren Kersten op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht. Zo adviseren wij over welke ontwerpen wel of niet gebruikt kunnen worden, over een goede bescherming van ontwerpen en Holla ondersteunt bij inbreukzaken.

“Ik werk al jarenlang samen met Luuk. Hij en zijn team zorgen ervoor dat onze ontwerpen goed beschermd zijn. Daardoor kan ik mijn producten internationaal verkopen.”

Diederik Kersten | CEO Kersten BV

 

Van een goed advies over intellectuele eigendom
naar internationale export van uw innovatie

Innovatie leidt tot kansen. Maar ook tot bedreigingen. Daarom zitten wij als partner aan tafel bij ondernemers die producten ontwikkelen en exploiteren. Want juist dat laatste vraagt om een goede bescherming op het gebied van intellectuele eigendom.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • het merkenrecht
  • het auteursrecht
  • het modellenrecht
  • het handelsnaamrecht
  • het octrooirecht

Tevens zijn wij zeer ervaren in de adviespraktijk en in de specifieke procespraktijk van het intellectuele eigendomsrecht. In de intellectuele eigendomspraktijk is het met grote regelmaat noodzakelijk om vanwege de spoedeisende situatie te procederen via een kort geding. Daarbij zetten wij alles op alles om te beschermen wat van u is, nationaal en internationaal.

Betrokken en dichtbij. Internationaal en ambitieus.
Dat noemen wij Local Hearts Global Minds.

 

Meer informatie? Neem contact op met:

Luuk Jonker
Partner | Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy