Juridische hulp in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar juridische hulp en dienstverlening in Eindhoven, Den Bosch of Utrecht? Dan bent u bij Holla legal & tax op de juiste plaats. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren jurist in Utrecht, Den Bosch en omstreken, kunt u rekenen op onze specialisten. Wij zijn een full-servicekantoor met brede kennis van diverse rechtsgebieden. Het maakt niet uit met welke vraagstukken u kampt, u kunt ze gerust voorleggen aan onze ervaren juristen.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

U ontvangt bij ons juridische hulp in verschillende rechtsgebieden

Holla legal & tax heeft een groot team van juristen met een uitgebreid expertisegebied. U vindt dus gemakkelijk een jurist die u van juridische hulp kan voorzien in Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en omstreken. Iedere jurist heeft een unieke specialisatie en werkt waar nodig samen met collega’s uit andere rechtsgebieden om u van de beste juridische hulp te voorzien. U bent bij ons op de juiste plaats wanneer u op zoek bent naar juridische dienstverlening binnen verschillende specialisaties, zoals:

Of u nu huidige problemen op wilt lossen of problemen in de toekomst wilt voorkomen, onze ervaren advocaten voorzien u van passend advies. Onze specialisten weten wat er speelt in hun veld en gebruiken deze kennis om de beste juridische dienstverlening aan te bieden.

Maak een afspraak met onze jurist

Wilt u profiteren van het juridische advies van onze advocaten? Maak dan een afspraak met een jurist van ons kantoor en leg hen uw vraagstukken voor. U ontvangt passende hulp die aansluit op uw juridische situatie. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld de prijzen van onze advocaten en hun diensten? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure