Internationale en nationale samenwerking

Internationale alliantie

Holla heeft een strategische alliantie met het Britse advocatenkantoor TLT LLP en het Belgische GSJ advocaten. Het doel van deze samenwerking is om cliënten naadloos grensoverschrijdende juridische en fiscale dienstverlening te bieden. Lees hier meer over deze internationale samenwerking.

Netlaw

Netlaw is sinds 1990 een landelijk samenwerkingsverband met grotere en middelgrote advocatenkantoren. Doel is onder meer het bevorderen van de deskundigheid. Momenteel nemen er zeventien kantoren aan deel, waarin zo’n vijfhonderd advocaten en notarissen werkzaam zijn. De deskundigheid van alle Netlaw-advocaten en -notarissen staat ter beschikking van elke cliënt van elk lidkantoor. Vanwege zijn landelijke spreiding treedt Netlaw op als juridische dienstverlener voor regionaal en landelijk opererende bedrijven, instellingen en verenigingen.

JuniorJurist Academie

Ons kantoor werkt samen met de JuniorJurist Academie. Deze academie zorgt voor talentontwikkeling voor primair en voortgezet onderwijs. Holla legal & tax verzorgt workshops voor de klas om leerlingen kennis te laten maken met recht.