Internationale en nationale samenwerking

European Law Firm (ELF)

In Europa en de Verenigde Staten werkt ons kantoor samen binnen the European Law Firm (ELF). Hierdoor kunnen wij onze cliënten op internationaal niveau snel en adequaat adviseren en juridische support bieden. Inmiddels bestaat dit verband uit 29 Europese advocatenkantoren. Elk Europees land wordt vertegenwoordigd door één lokaal advocatenkantoor. Holla Advocaten is één van de oprichters van ELF. Meer informatie over ELF: 2018 Company Incorporation in Europe Guide. Tevens vindt u hier een handboek voor eerste lijnshulp bij internationale incassovragen: 2019 Debt Collection Guide.

Netlaw

Netlaw is sinds 1990 een landelijk samenwerkingsverband met grotere en middelgrote advocatenkantoren. Doel is onder meer het bevorderen van de deskundigheid. Momenteel nemen er zeventien kantoren aan deel, waarin zo’n vijfhonderd advocaten en notarissen werkzaam zijn. De deskundigheid van alle Netlaw-advocaten en -notarissen staat ter beschikking van elke cliënt van elk lidkantoor. Vanwege zijn landelijke spreiding treedt Netlaw op als juridische dienstverlener voor regionaal en landelijk opererende bedrijven, instellingen en verenigingen.

JuniorJurist Academie

Ons kantoor werkt samen met de JuniorJurist Academie. Deze academie zorgt voor talentontwikkeling voor primair en voortgezet onderwijs. Holla Advocaten verzorgt workshops voor de klas om leerlingen kennis te laten maken met recht.