Gezondheidsrecht in Eindhoven

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bij Holla legal & tax vindt u een ervaren specialist op het gebied van gezondheidsrecht in Eindhoven, Utrecht of Den Bosch. Wij hebben ruime ervaring binnen dit rechtsgebied en adviseren en procederen over uiteenlopende vraagstukken in de zorg. U bent bij ons op de juiste plaats wanneer u juridische vraagstukken heeft over kwesties in onder andere de medisch-specialistische zorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

U rekent op onze professionele hulp rondom gezondheidsrecht

Onze ervaren advocaten verlenen juridische ondersteuning aan verschillende cliënten in de zorg, zoals ziekenhuizen en individuele zorgverleners. Veel vraagstukken binnen het gezondheidsrecht vereisen ook kennis van andere rechtsgebieden. Bent u als zorginstelling bijvoorbeeld op zoek naar juridisch advies op het gebied van de privacy van patiënten? Voor deze kwesties kan een expert van ons multidisciplinaire kantoor gemakkelijk overleggen met een collega uit ons team voor privacyrecht. U kunt bij ons bovendien ook terecht voor verschillende vraagstukken op het gebied van letselschade.

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsrecht. Heeft u vragen over gezondheidsrecht of een van onze andere expertises? Stel ons uw vragen gerust via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via het nummer +31 (0) 88 44 02 400.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure