Familie- en Erfrecht

In het familie- en erfrecht ontmoeten recht en emotie elkaar. Relaties tussen personen zijn in het geding. De hulp van een deskundige advocaat is dan essentieel. Overleggen, mediation of procederen? Samen met u bepalen wij de juiste aanpak. Voor alles gaat het ons om kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bij u en uw zaak. Want ieder mens is anders en elke zaak is uniek.

Bij een scheiding komt veel kijken. Het is soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. U heeft behoefte aan informatie en advies over alle belangrijke zaken die spelen. Een goede regeling voor de kinderen, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden of goederengemeenschap, het pensioen. Bent u (de partner van een) ondernemer, DGA of (vermogend) particulier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met en oog voor zowel uw persoonlijke als uw zakelijke/financiële belangen. Wij spreken uw taal. De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Binnen Holla bundelen wij de krachten en zullen wij waar nodig de expertise van collega’s van andere vakgebieden inzetten.

Kijk verder op deze pagina voor onze Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.

Zakelijke dienstverlening

De Zakelijke dienstverlening is sterk in beweging. Klanten zijn kritischer op de kwaliteit van de dienstverlening, de toegevoegde waarde en de kosten. Naast creativiteit en intensiever klantcontact, zoeken veel zakelijke dienstverleners mogelijkheden om met behulp van slimme technologie, nieuwe diensten te leveren en klanten te binden. Tegelijkertijd worden kosten beheerst door efficiënter te werken, personeelsreducties en samenvoeging of overname van branchegenoten.

Wij verlenen hierbij juridisch advies in de vorm van moderne ondernemingsstructuren, overnames, het aangaan en verbreken van samenwerkingsverbanden, alternatieve financieringen, zekerheden en intellectuele eigendom van elektronische diensten en nieuwe business modellen. Ook kunnen wij alle benodigde documenten zoals aandeelhoudersovereenkomsten, bemiddelingsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en algemene voorwaarden voor u opstellen. Wij helpen daarbij beroeps- en bedrijfsrisico’s te beheersen en meningsverschillen te voorkomen. Mocht u toch in een conflictsituatie terechtkomen – binnen samenwerkingsverband of daarbuiten – dan staan wij u graag terzijde. U kunt hierbij denken aan zowel civiele als tuchtrechtelijke aansprakelijkheidsprocedures.

In de sector Zakelijke dienstverlening komen veel…

Advocaten in Familie- en Erfrecht

Peter de Bruijn

Naoual Chedra

Neem direct contact op