Blockchain

New Tech

Nieuwe technologieën dwingen ons om na te denken over de toepassing van wet- en regelgeving. Hoe zit het met de aansprakelijkheid van degene die zich laat vervoeren door een zelfrijdende auto? Heb je als taxichauffeur op een platform werknemersrechten? En wie betaalt welke belasting? Financier ik mijn onderneming door middel van crowdfunding? Wat heeft technologie rondom blockchain mijn bedrijf te bieden? Kan ik mijn onroerend goed ‘opknippen’ en verhandelen door de eigendom overdraagbaar te maken met tokens? Hoe ga ik om met een geschil uit een IT-contract? Gaan de nieuwe technologie en privacy regelgeving wel hand in hand?

Zomaar een greep uit de vragen die ons worden gesteld. Vragen die gaan over aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, tax, financiering en onderneming, vastgoed, IT en privacy. Holla Advocaten heeft een New Tech Team dat bestaat uit ervaren advocaten uit alle disciplines van het recht die aan bod komen. De gemeenschappelijke deler? Een gezonde nieuwsgierigheid naar – en affiniteit met – nieuwe technologische ontwikkelingen.

Waar liggen mogelijkheden voor u? Het New Tech Team denkt graag actief mee in de zoektocht naar oplossingen voor juridische uitdagingen die nieuwe technologieën met zich meebrengen. Neem contact op met het New Tech Team voor meer informatie.

Infographic:

Niet alle ondernemers hebben eventuele regulering helder op het netvlies. Spelers binnen de financiële sector worden (vaker dan gedacht) gereguleerd door de Wet op het Financieel Toezicht.

Onze infographic brengt de gereguleerde spelers en activiteiten in beeld.

Artikelen

Blockchain in de media

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?