Webinar Tijdelijke wet Transparantie turboliquidatie

transparantie turboliquidatie

De wetgeving rondom turboliquidatie wijzigt op essentiële punten.

Op dinsdagochtend 7 november organiseren wij daarom een online ochtendsessie over de nieuwe Tijdelijke wet Transparantie turboliquidatie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, boekhoudkantoren, administrateurs en bij incassotrajecten betrokken partijen. Deelname is laagdrempelig en kosteloos.

Webinar: Update Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie

Wanneer: dinsdag 7 november 2023, 9:30 uur – 10:30 uur

Sprekers: Rowie Florijn & Alex in ’t Veld

De Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie heeft als doel het vertrouwen in en transparantie bij de turboliquidatie te vergroten, de rechtsbescherming van schuldeisers te verbeteren en misbruik ervan effectiever te bestrijden.

In deze korte ochtendsessie worden de veranderingen in de turboliquidatie kort besproken. In een half uur wordt u volledig geüpdatet over de nieuwe wet en de gevolgen daarvan. Wij zullen onder andere ingaan op:

  • De praktische veranderingen: wat verandert er en op welke wijze kan een rechtspersoon onder de nieuwe wetgeving overgaan tot turboliquidatie?
  • Welke extra / nieuwe eisen stelt de nieuwe wet?
  • Waar moet u op letten als u een rechtspersoon wilt ontbinden via de turboliquidatie? Wat zijn de risico’s?
  • Wat zijn de mogelijkheden wanneer een debiteur (rechtspersoon) is ontbonden via een turboliquidatie?

Deelnemen? U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Uiterlijk één dag voor de ochtendsessie ontvangt u een Teams-link waarmee u kunt deelnemen.

 

Bekijk het webinar