De Omgevingswet: taken en publieke rol van waterschappen

De Omgevingswet is in aantocht. Het is nog steeds de verwachting dat de wet begin 2023 in werking treedt. Deze wet vervangt meerdere wetten en regels in één nieuwe wet en verandert de dagelijkse praktijk ingrijpend. Wat dit betekent voor u? Dat vertellen wij u graag tijdens onze seminarreeks: De Omgevingswet.

Meld u nu aan voor het vierde en laatste seminar in deze reeks:

De Omgevingswet: taken en publieke rol van waterschappen

Datum: dinsdag 8 november 2022

Tijd: 14:00 – 16:30 uur

Locatie: Holla legal & tax, kantoor ‘s-Hertogenbosch

Tijdens dit vierde seminar gaan wij in op de belangrijkste wijzigingen die de Omgevingswet teweegbrengt en de onderwerpen waar waterschappen mee te maken krijgen, zoals:

  • het projectbesluit;
  • de waterschapsverordening;
  • gedoogplichten; en
  • communicatie, participatie en draagvlak.

Indien u een specifiek onderwerp graag besproken wilt hebben, kunt u dit aangeven in het aanmeldformulier hieronder. Meld u direct aan.

Interessante evenementen voor u

Donderdag 6 oktober 2022: De Omgevingswet: praktische aandachtspunten voor projectontwikkelaars. Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Harald Wiersema.

Donderdag 17 februari 2022: De Omgevingswet: signaleringen voor ontwikkelaars van duurzame energie. Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Harald Wiersema.

Donderdag 17 maart 2022: De Omgevingswet: dagelijkse impact voor gemeenten en het omgevingsplan in vogelvlucht. Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Harald Wiersema