De Omgevingswet: praktische aandachtspunten voor projectontwikkelaars

De Omgevingswet is in aantocht. Naar verwachting treedt de wet begin 2023 in werking. Deze wet vervangt meerdere wetten en regels in één nieuwe wet en verandert de dagelijkse praktijk ingrijpend. Wat dit betekent voor u? Dat vertellen wij u graag tijdens onze seminarreeks: De Omgevingswet.

Meld u nu aan voor het derde seminar in deze reeks:

De Omgevingswet: praktische aandachtspunten voor projectontwikkelaars

Datum: donderdag 6 oktober 2022

Tijd: 15:30 – 17:30 uur

Locatie: Holla legal & tax, kantoor Den Bosch.

Tijdens dit seminar gaan wij in op de belangrijkste wijzigingen die de Omgevingswet teweegbrengt voor projectontwikkelaars zoals:

  • de anterieure overeenkomst en kostenverhaal onder de Omgevingswet;
  • wijzigingen in de planning van projecten;
  • participatie en draagvlak onder de Omgevingswet; en
  • de (gewijzigde) omgevingsvergunning.

Indien u een specifiek onderwerp graag besproken wilt hebben, kunt u dit aangeven in het aanmeldformulier.

Interessante evenementen voor u

Dinsdag 8 november 2022: De Omgevingswet: taken en publieke rol van waterschappen. U kunt zich nog inschrijven voor dit evenement.

Donderdag 17 februari 2022: De Omgevingswet: signaleringen voor ontwikkelaars van duurzame energie. Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Harald Wiersema.

Donderdag 17 maart 2022: De Omgevingswet: dagelijkse impact voor gemeenten en het omgevingsplan in vogelvlucht. Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Harald Wiersema.