Ronde tafel franchisegevers

goodwill

Op donderdag 11 mei 2023 organiseren wij voor onze relaties een lunchbijeenkomst over het onderwerp ‘goodwill’. De bijeenkomst zal van 11:30 uur tot 14:00 uur plaatsvinden op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Bij deze bent u van harte uitgenodigd.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor franchisegevers. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos.

Ronde tafel franchisegevers

Wanneer: donderdag 11 mei 2023

Locatie: kantoor Holla Den Bosch, Stationsplein 101, 5211 BM ‘s-Hertogenbosch (gelegen direct naast het station)

Tijden: inloop v.a. 11:30 uur, start programma om 12:00 uur, einde programma om 14:00 uur

Lunch: wordt voor u verzorgd (eventuele dieetwensen kunt u in het aanmeldformulier noteren)

Programma 

Tijdens de bijeenkomst staan wij kort stil bij de belangrijkste recente ontwikkelingen op het gebied van franchise. Vervolgens gaan wij op basis van ervaringen uit de praktijk interactief met elkaar van gedachten wisselen over vraagstukken zoals:

  • Hoe wordt de goodwill vastgesteld?
  • Welke methodiek kan het beste worden gehanteerd?
  • Is het onderscheid tussen hard en soft franchise relevant?

Mr. Yosri Hafez is bij deze bijeenkomst aanwezig om zijn visie tijdens de plenaire discussie met ons te delen. Yosri Hafez is docent bij de faculteit Rechtswetenschappen van de Open Universiteit en doet als promovendus onderzoek naar de Wet franchise. Yosri heeft onder meer een artikel gepubliceerd over het onderwerp goodwill.

Aanmelden

Neemt u graag een collega mee of kent u iemand van een andere franchiseformule die het ook interessant vindt om deel te nemen? Ook zij zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zij dienen zich wel aan te melden (via onderstaand formulier).

Tot ziens op 11 mei!