Openingsborrel kantoor Utrecht

Holla breidt uit
Holla Advocaten opent kantoor in Utrecht en versterkt daarmee haar positie als landelijke speler.

Op 1 juli 2019 opent Holla een nieuwe vestiging aan het Stationsplein in Utrecht. Met deze vestiging in Midden Nederland beogen wij – als landelijke speler – onze zakelijke relaties nog beter van dienst te zijn. Robert Gebel, Managing Partner Holla Advocaten “een groot deel van onze bestaande cliënten bevindt zich in Midden Nederland en in de Randstad. De opening van dit nieuwe, centraal gelegen kantoor, is dan ook een logische stap in de versterking van de relatie met onze cliënten. Bovendien zien wij dat er in deze regio volop groeipotentie aanwezig is waar wij graag op inspelen”.

Team Holla Utrecht
Onze nieuwe vestiging wordt meteen versterkt met de aansluiting van mr. Janina Maduro en haar Insolventie- & Ondernemingsrechtteam. Dit team is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, insolventierecht, herstructurering & ondernemingsrecht. Omdat de leden van dit team ook als curator in faillissementen optreden heeft het team een goed overzicht van het hele speel- en krachtenveld waar iedere ondernemer mee wordt geconfronteerd.

Openingsborrel 5 september

Graag nodigen we u uit voor de openingsborrel op donderdag 5 september te Utrecht. Wilt u hierbij aanwezig zijn, vul dan hieronder uw gegevens in. U bent welkom vanaf 16.30 uur.

< Vorige

Spring naar toolbar